Vilka är Siv och Tor?

Siv och Tor är två av årets höjdpunkter för oss som gillar garn, stickor, krokar, spinnrockar och nålar. Siv är en fest i väst där det stickas som bäst. Tor är en liknande fest fast i öst. Siv kommer i slutet av mars. Hon brukar ta med sig lite vår så att vi när andan faller på kan sitta utomhus i solen och sticka. Tor kommer i början oktober. Han tar med sig regn och rusk. Då sitter vi inomhus och kanske tänder vi en brasa.

Under stickfesterna kan vi deltaga i spännande workshoppar, handla garn och tillbehör till specialpriser, njuta av utställningar med mjuka motiv och ställa upp i tävlingar om fina priser. Men framförallt är Siv och Tor två tillfällen att umgås med varandra och där vi tillsammans kan utöva våra konsthantverk. Alla är välkomna att deltaga, nybörjare såväl som proffs. En viktig tanke är att vi ska lära av varandra genom att utbyta idéer, maskor, mönster och tankar.

Annonser

En kommentar till Vilka är Siv och Tor?

  1. Mona Møller skriver:

    Tak for en fantastisk weekend på Stick Festivalen. Det var en utrolig oplevelse. Jeg håber at det bliver til noget næste år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s