Nu börjar nedräkningen

God förmiddag!
Nu börjar nedräkningen. 2013 års Siv närmar sig. Så här efter nyår brukar tiden gå väldigt fort, för innan man vet ordet av är det mars och stickfesten är här. En viktig sak måste ni dock göra innan ni kan återgå till jobbet eller skolan eller luta er tillbaka i stickfåtöljen och vänta: ni måste anmäla er. Det gör ni genom att skicka ett mejl till anmalan@stickfestivast.se. Vi tar emot anmälningsmejl från klockan 10.00 i morgon, torsdag, den 10 januari.
Berätta i mejlet hur ni vill bo, om ni är allergiska mot något, vilka workshoppar ni vill gå på och annat roligt som ni vill dela med er av. Ytterligare information om stickfesten hittar ni på www.stickfestivast.se.
Förbered gärna ett mejl redan i kväll så att ni bara behöver klicka på skicka i morgon när klockan slår tio. Platserna kan ta slut snabbt, och det är först till kvarn som gäller.

Vill ni komma ut till Gottskär på lördagen eller söndagen men inte bo kvar är ni hjärtligt välkomna. Anmäl dock i förväg om ni vill äta lunch och om ni vill gå på workshop. Använd då samma mejladress: anmalan@stickfestivast.se.
Gå med i facebookgruppen eller följ den här bloggen så missar ni inga uppdateringar eller påminnelser.

Lycka till med anmälan!
Hoppas vi ses i mars, sticka lugnt till dess!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s