Siv 2013

Siv 2013, den åttonde stickfesten i ordningen, har vi nu efter en hel del om och men lyckats brodera in på kartan och i kalendern.

Festen är som vanligt under en helg i mars, närmare bestämt den 15-17 mars. I år kommer vi inte att vara på Grötö utan vi styr söderut mot Gottskär. Det var inte helt lätt att hitta en plats som motsvarar våra förväntningar men vi tror att vi har lyckats och vi hoppas att festen ska bli lika lyckad som den brukar bli. Surfa gärna in på Gottskär och ta en titt.

Vi tar emot anmälningar från och med den 10 januari klockan 10.00 på anmälan@stickfestivast.se. Eftersom festen brukar bli fullbokad nästan genast är det bra att skicka in sin anmälan i tid. Först till kvarn gäller! Glöm inte att ange i mejlet på vilka workshoppar ni vill gå och om ni vill ha någon form av specialkost på grund av allergier eller omtankte om djuren. Ange också om ni vill vara med i Snabbaste stickaren i väst.
Workshopparna under Siv 2013 handlar om allt från strukturer och mosaik till näver och hårdslöjd. Se den fullständiga listan här. Några är klassiker, andra är nya.

På torget kommer det att vimla av stickare och utställar. Flera butiker är där och försäljning kommer ske till förmånliga priser. Vår värdinna Ingela Karlsson är där och håller ordning på allt.

Som vanligt blir det garnlotteri och KnitQuiz och snabbaste stickaren i väst kommer att koras. Vill man delta i lotteriet tar man med sig garn i utbyte mot lotter. Ju finare garn, desto fler lotter. Till KnitQuizet behöver man inte anmäla sig i förväg. Ta en titt på sponsorerna som möjliggör dessa tävlingar.

Mer information kommer kontinuerligt upp här på bloggen.
Man kan också gå med i facebookgruppen för att hålla sig uppdaterad.
Surfa också in på www.stickfestivast.se.

Sticka lugnt så länge! Vi ses snart.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s