Tid för tävling

Nu närmar sig SiV2012 med stormsteg. Det känns riktigt roligt att intresset fortfarande är lika stort, om inte större än tidigare, och att så många skickliga workshopledare deltar. Vi är också väldigt glada att festen kommer att hållas på Grötö i år igen. Men vi kan inte riktigt hålla oss ända till slutet av mars och därför tänker vi värma upp med en liten tävling här på bloggen. Alla, även ni som inte kommer till SiV2012, är välkomna att delta. Fina, men hemliga, priser från våra sponsorer utlovas.

Att delta är ganska enkelt, ni behöver tre saker. För det första måste ni ha ett alster, alltså något stickat, virkat eller på annat sätt handarbetat som ni är särskilt nöjda med och stolta över att ha skapat. För det andra behöver ni en kamera så att ni kan fotografera detta alster och skicka in en fin bild till oss. För det tredje behöver ni en penna och ett papper, eller kanske en dator att skriva på. Vi vill nämligen att ni ska berätta vad ert alster betyder för er, varför ni är nöjda med det och stolta över det. Mejla sedan fotot och motiveringen till info@stickfestivast.se.

Sista dag att skicka in bidrag är 16 mars, men gör det så fort som möjligt. Vi är riktigt nyfikna på vad ni har i era gömmor. Kanske en gammal matta? Det hade jag.

Vinnarna presenteras här på bloggen den 22 mars. Lycka till!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s